bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人


INDEPENDENT USI-TECH DISTRIBUTOR

USI-TECH - Monetizing BTC-Mining-Packages BTC 2.0: - A është kjo një Scam? Test, përvoja dhe informacion në lidhje me këtë mundësi të shkëlqyer të biznesit


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
mundësi e shkëlqyer biznesi në për investitorët e vegjël.: Sigurt pjesën tuaj: Hyrja është e mundur për investime më të vogla nga 50 EUR. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania,

BTC-Mining-Package BTC 2.0


Një BTC-Mining-Package BTC 2.0 nga USI-TECH mund të blihet për 50 $ në Bitcoin.
Për shkak se paketa janë paguar në Bitcoin, ata jo gjithmonë të kushtojë njëjtë. Çmimi varet nga çmimi i tregut aktual të Bitcoin. Kur urdhëron një paketë, çmimi shfaqet për 10 minuta është e garantuar. Brenda këtyre 10 minutave, paketa atëherë duhet të paguhet.
Për çdo BTC-Package ju paguani një tarifë licence minerare një kohë prej 3%, e cila është përfshirë tashmë në çmim shfaqet.

Një BTC-Mining-Package BTC 2.0 gjeneron një kthim ditor të kapitalit (ROC) për partnerin. Kthimi përkatës varet nga rezultatet e arritura të minierave. Prandaj nuk është shpërndarë më shumë se sa është fituar në të vërtetë.

BTC-Package
Çmimi BTC-Package
0,00621 BTC (shembull)
Pagesa.
i përditshëm
Kthimi i kapitalit
140%
pagim përditshme
sipas rezultateve të arritura të minierave

Kthimi transferohet çdo ditë në bilancin e llogarisë së partnerit. Kur të arrihet një kthim (ROC) prej 140%, përfundon afati i një BTC-Mining-Package. Pas 140 ditësh paketa është skaduar pastaj.

BTC-Mining-Package BTC 2.0 nga USI-TECH janë plotësisht transparente.
Për këtë qëllim, kompania publikon shkallën e hash-it në dispozicion dhe rezultatet e përditshme që rezultojnë nga mini-rezultatet. Gjithashtu mund të shihet edhe portofoli i kompanisë, në të cilin janë rezervuar rezultatet e minierave.

Të tjera:
  • Një pagesa është bërë vetëm në Bitcoin.
  • Bilanci i llogarisë mund të paguhet çdo ditë.
  • Në varësi të paguar një tarifë prej 2% është llogaritur.
  • Bilanci i llogarisë mund të përdoret direkt për të blerë paketa të reja (zgjedhshëm gjithashtu në dispozicion si një opsion).

Për shkak të ndërrimit të vazhdueshëm të paketave një "interes të përbërë" efekt. Nga vazhdimisht purchse rendimentet më të larta ndonjëherë do të gjenerojë. Në varësi të qëllimeve të veta, kështu që ju mund të realizojnë të ardhura personale të mbetur.

Llogaritësi
Llogaritësi

Ai gjithashtu merr pjesë në BTC-Packages nëse çmimi Bitcoin shkon deri. Kursi aktual i Bitcoin mund të gjenden në fund të drejtën në këtë faqe interneti.


Zhvillimi Çmimi Bitcoin - EUR

Ne ofrojmë këtë faqe këtu falas me lidhjen tuaj rekomandim!
Regjistrohu tani

USI-TECH - Monetizing BTC-Mining-Packages BTC 2.0: të fitojnë të holla si një distributori / referuesit / partner / Filialin / përmes marketingut multi-nivel (MLM). Të rekomandojë dhe të fitojnë të holla duke kaluar një plan të shkëlqyer kompensim, plan marketingu. website të lirë / website / faqe reklamat përfshirëse.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,