bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人


INDEPENDENT USI-TECH DISTRIBUTOR

USI-TECH - Monetizálása BTC-Mining-Packages BTC 2.0: - Ez egy átverés? Test, a tapasztalatok és információk a zseniális üzleti lehetőséget


Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Ragyogó üzleti lehetőséget a kisbefektetők.: Biztonságos a megosztás: A belépés lehetséges kisbefektetések 50 EUR. Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Hungary,

a BTC-Mining-Package BTC 2.0


A USI-TECH-ből BTC-Mining-Package BTC 2.0 50 dollárért vásárolható meg a Bitcoinban.
Mivel a csomag fizetik Bitcoin, azok nem kerülnek mindig ugyanaz. Az ár függ a jelenlegi piaci ára Bitcoin. Megrendelésekor csomag, az ár jelenik meg 10 percig garantált. A 10 perc alatt, a csomag kell majd fizetni.
Minden BTC-Package fizetni egy egyszeri bányászati ​​engedély díja 3%, ami már benne van a megadott ár.

A BTC-Mining-Package A BTC 2.0 napi befektetési jegyet (ROC) hoz létre a partner számára. A megfelelő hozam az elért bányászati eredmények függvénye. Ezért soha nem osztják el többet, mint amennyit ténylegesen megszerzett.

a BTC-Package
BTC-Package díj
0,00621 BTC (példa)
Kifizetést.
napi
Return of Capital
140%
napi kifizetés
az elért bányászati eredmények szerint

A megtérülés naponta átkerül a partner számlaegyenlegébe. Amikor 140% -os hozamot (ROC) érünk el, egy BTC-Mining-Package lejárata lejár. Miután 140 nap a csomagot, akkor lejárt.

A USI-TECH BTC-Mining-Package BTC 2.0 teljesen átlátszó.
Ebből a célból a vállalat közzéteszi a rendelkezésre álló hash arányt és a napi minőségi eredményeket. A cég saját pénztárcáját is megtekintheti, amelyen a bányászati eredmények le vannak foglalva.

más:
  • A kifizetést csak a Bitcoin.
  • A számlaegyenleg lehet fizetni naponta.
  • Attól fizetett díj 2% számítják.
  • A számlaegyenleg közvetlenül felhasználható a vásárlás új csomagot (választható szintén opcióként).

A folyamatos cseréje csomagok egy vegyületet „érdeklődés” hatást. A folytonosan purchse egyre magasabb hozamot fog generálni. Attól függően, hogy saját céljait, így észre személyes passzív jövedelmet.

 kalkulátor
kalkulátor

Ugyancsak részt vesz a BTC-Packages ha a Bitcoin ára megy fel. A jelenlegi Bitcoin természetesen megtalálható a jobb alsó ezen a honlapon.


Az ár alakulása Bitcoin - EUR

Mi ezt a weboldalt itt ingyen a hivatkozó linket!
Regisztrálj most

USI-TECH - Monetizálása BTC-Mining-Packages BTC 2.0: pénzt keresni, mint a forgalmazó / hivatkozó / partner / társult / a multi-level marketing (MLM). Ajánlása és pénzt keresni átadásával egy zseniális kompenzációs terv marketing tervet. Free website / honlap / hirdetési oldal is beleértve.


magyar, Hungarian - Magyarország, Magyarországon, Hungary
vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán,