bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人


INDEPENDENT USI-TECH DISTRIBUTOR

USI-TECH - Verdienen BTC-Mining-Packages BTC 2.0: - Is het een Scam? Test, ervaring en informatie over deze briljante business opportunity


Albanian, Bosnian, Bulgarian, Chinese, danish, German, english, Finnish, French, Greek, hindi, Hungarian, Italian, Japanese, Croatian, Dutch, Norwegian, Ukrainian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovenian, Slovak, spanish, Thai, Czech, Turkish, Vietnamese, belarusian, Swedish,
Briljante zakelijke mogelijkheden voor kleine beleggers.: Beveilig uw aandeel: De ingang is het mogelijk voor kleinere investeringen van 50 EUR. Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Nederlands, Dutch - Netherlands, Netherlands Antilles, Suriname,
Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

de BTC-Mining-Package BTC 2.0


Een BTC-Mining-Package BTC 2.0 van USI-TECH kan worden gekocht voor $ 50 in Bitcoin.
Omdat de pakketten in Bitcoin worden betaald, doen ze niet altijd evenveel kosten. De prijs is afhankelijk van de huidige marktprijs van Bitcoin. Bij het bestellen van een pakket, de prijs die gedurende 10 minuten is gegarandeerd. Binnen deze 10 minuten, moet het pakket dan worden betaald.
Voor elke BTC-Package betaalt u een eenmalige mining licentie vergoeding van 3%, die al in de getoonde prijs is inbegrepen.

Een BTC-Mining-Package BTC 2.0 genereert een dagelijkse Return of Capital (ROC) voor de partner. Het respectieve rendement is afhankelijk van de behaalde mijnresultaten. Het wordt daarom nooit meer uitgedeeld dan daadwerkelijk wordt verdiend.

de BTC-Package
BTC-Package Prize
0,00621 BTC (Voorbeeld)
Uitbetaling.
dagelijks
Terugkeer van kapitaal
140%
dagelijkse uitbetaling
volgens de behaalde mijnresultaten

Het rendement wordt dagelijks overgemaakt naar het rekeningsaldo van de partner. Wanneer een rendement (ROC) van 140% wordt bereikt, eindigt de looptijd van een BTC-Mining-Package. Na 140 dagen het pakket dan is verlopen.

De BTC-Mining-Package BTC 2.0 van USI-TECH zijn volledig transparant.
Voor dit doel publiceert het bedrijf de beschikbare hash-snelheid en de dagelijkse resulterende miniresultaten. Ook kan de eigen portemonnee van het bedrijf worden bekeken, waarin de mijnresultaten worden geboekt.

andere:
  • Een betaling alleen Bitcoin.
  • Het saldo kan dagelijks worden betaald.
  • Afhankelijk betaalde een vergoeding van 2% wordt berekend.
  • Het saldo account kan direct worden gebruikt om nieuwe pakketten (instelbaar Ook verkrijgbaar als optie) aan te schaffen.

Als gevolg van de continue vervanging van de verpakkingen een "samengestelde interest" effect. Door continu purchse steeds hogere opbrengsten zal genereren. Afhankelijk van de eigen doelen, zodat u een persoonlijk resterende inkomen te realiseren.

 calculator
calculator

Het neemt ook deel aan de BTC-Packages als de Bitcoin prijs omhoog gaat. De huidige BitCoin cursus is te vinden op de rechtsonder op deze website.


Prijsontwikkeling Bitcoin - EUR

Wij bieden deze website hier gratis bij doorverwijslink!
Registreer nu

USI-TECH - Verdienen BTC-Mining-Packages BTC 2.0: geld verdienen als distributeur / verwijzer / partner / affiliate / door middel van multi-level marketing (MLM). Raden en geld verdienen door het passeren van een briljante Compensatie plan, marketing plan. Gratis website / website / advertentiepagina inclusive.


Nederlands, Dutch - Suriname, Nederlandse Antillen, Nederland, Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Zweedse, Wit-Russische, Vietnamees, Turks, Tsjechisch, Thai, Spaans, Slowaaks, Sloveens, Servisch, Russisch, Roemeense, Portugees, Pools, Oekraïens, Noors, Nederlands, Kroatisch, Japanse, Italiaans, Hongaars, Hindi, Grieks, Frans, Fins, Engels, Duits, Deens, Chinees, Bulgarian, Bosnisch, Albanees,