bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人


INDEPENDENT USI-TECH DISTRIBUTOR

USI-TECH - Осигуряване на приходи от BTC-Mining-Packages BTC 2.0: - Дали това е измама? Тест, опит и информация за тази брилянтна възможност за бизнес


Thai, Albanian, english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, Greek, danish, spanish, Italian, Chinese, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Turkish, Ukrainian, Hungarian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, Japanese,
Брилянтна възможност за бизнес на малките инвеститори.: Осигурете си дял: Влизането е възможно за по-малки инвестиции от 50 EUR. България, Bulgaria
български, Bulgarian - Bulgaria,

на BTC-Mining-Package BTC 2.0


Един BTC-Mining-Package BTC 2.0 от USI-TECH може да бъде закупен за $ 50 в Bitcoin.
Тъй като пакетите са платени в Bitcoin, те не винаги струват еднакви. Цената зависи от текущата пазарна цена на Bitcoin. При поръчка на пакет, цената показва за 10 минути е гарантирана. В рамките на тези 10 минути, след това трябва да се обърне на пакета.
За всеки BTC-Package плащате еднократно добив Лиценз такса в размер на 3%, която вече е включена в показаната цена.

A BTC-Mining-Package BTC 2.0 генерира дневна възвръщаемост на капитала (ROC) за партньора. Съответната възвръщаемост зависи от постигнатите резултати от добива. Поради това тя никога не се разпределя повече, отколкото е действително спечелена.

на BTC-Package
BTC-Package награда
0,00621 BTC (пример)
Изплащане.
ежедневно
Завръщането на Капитал
140%
ежедневно изплащане
според постигнатите резултати от минното дело

Възвръщаемостта се прехвърля ежедневно в салдото на партньора. Когато се достигне доходност (ROC) от 140%, матуритетът на BTC-Mining-Package завършва. След 140 дни на опаковката след изтекъл.

Хххххх BTC 2.0 от USI-TECH са напълно прозрачни.
За тази цел компанията публикува наличната честота на хешове и ежедневните минимални резултати. Също така може да се види собственият портфейл на компанията, в който са записани резултатите от минното дело.

Други:
  • А плащането се извършва само в Bitcoin.
  • баланса на сметката може да бъде платена дневно.
  • В зависимост заплаща се изчислява такса в размер на 2%.
  • баланса на сметката може да се използва директно за закупуване на нови пакети (избираем Също така на разположение като опция).

Поради непрекъснатото замяната на пакети за "сложна лихва" ефект. Чрез непрекъснато purchse все по-високи добиви ще генерират. В зависимост от собствените си цели, така че може да се реализира лично остатъчен доход.

 калкулатор
калкулатор

Той също така участва в BTC-Packages ако Bitcoin цената върви нагоре. текущия курс Bitcoin може да се намери в долния десен ъгъл на този сайт.


Развитие Цена Bitcoin - EUR

Ние предлагаме този сайт тук безплатно с вашия линк!
Регистрирайте се сега

USI-TECH - Осигуряване на приходи от BTC-Mining-Packages BTC 2.0: печелят пари като дистрибутор / референт / партньор / филиал / чрез мрежов маркетинг (МЛМ). Препоръчайте и да печелят пари, като мине брилянтен план за възнаграждения, маркетингов план. Безплатен уеб сайт / уеб сайт / страница реклама включително.


български, Bulgarian - България, България, Bulgaria
японски, шведски, чешки, хърватски, холандски, хинди, френски, фински, унгарски, украинец, турски, сръбски, словенски, словашки, руски, румънски, португалски, полски, норвежки, немски, китайски, италиански, испански, датски, гръцки, виетнамски, български, босненската, Беларус, английски, албанец, Thai,