bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人


INDEPENDENT USI-TECH DISTRIBUTOR

USITECH / BTC-Mining-Packages BTC 2.0 - Programit Partner zgjuar me një kompensim plan të zgjuar plan / marketingut për partnerët e shpërndarjes - Komisionet partnere ju mund të tërhiqni në ditë, ose blerjen e tyre direkt më shumë paketa BTC.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Këtu ju mund të gjeni të gjitha detajet për kompensim Bitcoin planin e plan / marketingut.: Partnerët Agjencia marrin komisionet mbi 12 nivele, sipas planit të marketingut - shitjes partnerë mbi 2 nivele (10 dhe 3%) të të gjitha shitjet. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania,

Program AffiliateRekomandoni BTC-Mining-Package e USI-TECH më tej dhe të marrin komisionet tërheqëse!


Kur bleni BTC-Packages, partnerët filialë marrin një kompensim standard për përqindje në mbi 12 nivele. Komisionet ju mund të holla nga, ose ta blejë BTC-Mining-Packages (BTC 2.0) shumë veta.

Plani i Kompensimit BTC-Packages
 
Standarde
Kualifikimi
Niveli 1
10%
-
Niveli 2
3%
3 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 3
3%
3 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 4
3%
4 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 5
3%
5 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 6
3%
6 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 7
3%
7 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 8
3%
8 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 9
1%
9 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 10
1%
10 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 11
1%
11 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 12
1%
12 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package


BTC-PACKAGE Plani i komisionit:
  • Partnerët e regjistruar do të marrin një komision (10%) për blerjet e partnerëve të tyre të drejtpërdrejtë (niveli i parë) pa ndonjë kualifikim të mëtejshëm.
  • Në mënyrë që të ketë të drejtë për komision për nivele të mëtejshme, kërkohet një kualifikim sipas planit të kompensimit.
  • Pagesa e komisioneve BTC-PACKAGE zhvillohet si për çdo blerje të re, si dhe për çdo zëvendësim të kreditit të komisionit.
  • Komisionet paguhen direkt në bilancin e llogarisë në BitCoin (BTC).
  • Baza për shumën e komisionit është çmimi përkatës BTC-PACKAGE minus 3% Tarifa Mining License.
  • Shpërblimi i komisioneve të kryera unmittellbar pas çdo blerje të konfirmuar ose të aktivizuar BTC-PACKAGE e një partneri.
  • Për çdo familje lejohet vetëm një llogari shoqëruese.


USI-TECH PROGRAMI CAR•   Nga 2000 BTC-Packages: 800 EUR Kompensimi makinë muaj.
•   Nga 5000 BTC-Packages: 1.600 EUR Kompensimi makinë muaj.Ne ofrojmë këtë faqe këtu falas me lidhjen tuaj rekomandim!
Regjistrohu tani

USITECH / BTC-Mining-Packages BTC 2.0 - Programit Partner zgjuar me një kompensim plan të zgjuar plan / marketingut për partnerët e shpërndarjes Pa pagesë website faqe / ulje për partnerët të cilët regjistrohen në ekipin tonë.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,