bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人


INDEPENDENT USI-TECH DISTRIBUTOR

USI-TECH - fitoni para me Tech-Coin ICO dhe Token-Packages: - A është kjo një scam? Testoni, përvojën dhe informacionin për këtë mundësi të zgjuar të biznesit


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Mundësi e zgjuar e biznesit për investitorët e vegjël. Merrni me Token-Packages nga 50 EUR.: Siguroni pjesën tuaj: Bird Early - Blej tani Token-Packages - ICO Hyrja edhe për investime të vogla nga 50 EUR. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania,

ICO (Initial Coin Offering)
TECH COIN - Token PackagesUSI-TECH është në rrugë për të lëshuar kriptocurenën e vet - Tech-Coin
ICO (Initial Coin Offering) TECH COIN - Token Packages
Në total do të ketë 1 miliard Tech-Coin 500 milionë prej tyre janë ekskluzivisht në dispozicion të përdoruesve të USI-TECH Pasi këto 500 milionë monedha janë shitur, Tech-Coin ofrohet zyrtarisht për të shkëmbyer kripë dhe mund të blihet dhe shitet nga kushdo

Mund ta imagjinoni pothuajse si një IPO jozyrtare të USI-TECH Me Tech-Coin, USI-TECH dëshiron të gjenerojë kapital për të zbatuar planet e Londrës Kjo është një spekulim për rritjen e USI-TECH dhe vlerën e Tech-Coin

Ashtu si BTC-Mining-Package BTC 2.0, ju mund të bleni Token-Packages në zyrën e pasme, si pjesë e ICO (ICO = fillestare Coin Ofrimi) Pasi Tech-Coin zyrtarisht tregtohet, Token pastaj konvertohet në Tech-Coin Secila Token korrespondon me një Tech-Coin
Token-Packages janë të pajisura me shpërblime të ndryshme Shpërblimet jepen sa herë që një numër i caktuar i Token është shitur

USI-TECH Token Packages
Paketa

SILVER

GOLD

RUBY

EMERALD

DIAMOND
Paketa Price
konvertuar në EUR
50€
2.500€
10.000€
25.000€
50.000€
Token në paketë
100
5.000
20.000
50.000
100.000
Numri i shpërblimeve
0
1
2
2
2
shtesë Token
në nivelin e bonusit 1
(125 milion Token)
Niveli i bonusit 1 tashmë është arritur
shtesë Token
në nivelin e bonusit 2
(250 milionë Token)
Niveli i bonusit 2 tashmë është arritur
shtesë Token
në nivelin e bonusit 3
(375 milionë Token)
-
5.000
20.000
50.000
100.000
shtesë Token
në nivelin e bonusit 4
(500 milionë Token)
-
-
40.000
100.000
200.000
Gjithsej Token
(duke përfshirë bonusin Token)
100
10.000
80.000
200.000
400.000
Çmimi për Token
konvertuar në EUR
0,50€
0,25€
0,13€
0,13€
0,13€

Për blerjen dhe riblerjen e një BTC-Mining-Package BTC 2.0 çdo përdorues USI-TECH merr një Token të lirë.

Affiliate

Kur të shitet Token-Packages, partnerët filialë marrin kompensimin e përqindjes standarde në mbi 12 nivele. Përqindja e kompensimit për Token-Packages të blerë rritet nëse keni blerë të paktën Gold-Package tuaj.

Plani i Kompensimit Token-Packages
 
Standarde

GOLD

RUBY

EMERALD

DIAMOND
Kualifikimi
Niveli 1
10%
10,5%
12%
14%
18%
-
Niveli 2
3%
3,15%
3,6%
4%
5%
3 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 3
3%
3,15%
3,6%
4%
5%
3 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 4
3%
3,15%
3,6%
4%
5%
4 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 5
3%
3,15%
3,6%
4%
5%
5 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 6
3%
3,15%
3,6%
4%
5%
6 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 7
3%
3,15%
3,6%
4%
5%
7 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 8
3%
3,15%
3,6%
4%
5%
8 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 9
1%
1,05%
1,2%
1,5%
1,8%
9 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 10
1%
1,05%
1,2%
1,5%
1,8%
10 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 11
1%
1,05%
1,2%
1,5%
1,8%
11 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Niveli 12
1%
1,05%
1,2%
1,5%
1,8%
12 partnerë të drejtpërdrejtë me min 12 aktiv BTC-Package
Ne ofrojmë këtë faqe këtu falas me lidhjen tuaj rekomandim!
Regjistrohu tani

USI-TECH - fitoni para me Tech-Coin ICO dhe Token-Packages: Bëni para si shpërndarës / Referues / Filial / Filial / përmes Multi-Level Marketing (MLM). Vazhdoni të rekomandoni dhe bëni para në anën e një plani të shkëlqyeshëm të kompensimit, planit të marketingut. Faqja falas / faqja e internetit / faqja e reklamave përfshirëse.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,