bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人


INDEPENDENT USI-TECH DISTRIBUTOR

USI-TECH + BTC-Mining-Packages BTC 2.0 - regjistrimi dhe regjistrimi: - Testet, përvojat, scam dhe informacion për këtë mundësi të shkëlqyer të biznesit


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Brilliant mundësi biznesi nga donacionet nga Bitcoin llogari te llogaria Bitcoin: Grab pjesën tuaj: hyrje nga 50 EUR modelit të biznesit për investime të vogla. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania,

Nga koha në kohë mundësitë e biznesit të dalin që mund të ndryshojë çdo gjë ........ A jeni gati për një të ri revolucionar online - biznes?


Bëhuni pjesë e një dimension krejt të ri. Ekspertët pajtohen - ky model biznesi është ekskluzive dhe absolutisht unik! Një ëndërr absolute: Asnjë shitjet e produktit dhe jo një sponsorizim konvencionale.

Si mund të marrin pjesë në USI-TECH?

Me Bitcoin-Mining-Packages BTC 2.0 ju merrni pjesë në aktivitetet minerare të USI-TECH. Nuk ka nevojë për njohuri në këtë fushë, as nuk duhet të bëni minierat vetë.


USI-TECH Mining in Iceland
USI-TECH - Ethereum Mining Pool

Një BTC-Mining-Package mund të blihet për ekuivalentin e 50 EUR (paguhet në BitCoin). Paketa gjeneron një kthim ditor të kapitalit (ROC). Kthimi përkatës varet nga rezultatet e minierave të arritura nga USI-TECH dhe paguhet çdo ditë tek partneri.

BTC-Package
Çmimi BTC-Package
0,00621 BTC (shembull)
Pagesa.
i përditshëm
Kthimi i kapitalit
140%
pagim përditshme
sipas rezultateve të arritura të minierave

Llogaria juaj është plotësisht në BTC në USI-TECH. Kjo ka avantazhin e madh që ju mund të marrin pjesë në rritjen e pritshme e çmimeve të Bitcoin mbi programe të tjera.

Bitcoin-Packages janë mrekullisht pakomplikuar dhe për këtë arsye të ofrojë për të dy fillestar dhe profesionistëve përbën një investim shumë tërheqës. BTC-Mining-Package BTC 2.0 nga USI-TECH janë plotësisht transparente. Për këtë qëllim, kompania publikon shkallën e hash-it në dispozicion dhe rezultatet e përditshme që rezultojnë nga mini-rezultatet. Gjithashtu mund të shihet edhe portofoli i kompanisë, në të cilin janë rezervuar rezultatet e minierave.

USI-TECH është një kompani ndërkombëtare me të mira dhe tregun e Forex ekspertët në industri.. Për shumë vite, USI-TECH ka specializuar në zhvillimin e software të automatizuar të tregtimit në tregun e Forex. Në 8 vitet e fundit USI-TECH ka zhvilluar për këtë treg më shumë se 100 versionet software me dizajne të ndryshme.
Këto janë testuar në praktikë dhe janë përdorur me sukses komerciale. Disa prej këtyre sistemeve softuerike janë zhvilluar në bashkëpunim të drejtpërdrejtë me ndërmjetësit reputacion sipas specifikave të tyre.


USI-TECH është në rrugë për të lëshuar kriptocurenën e vet - Tech-Coin.


USI-TECH Tech Coin

Në total do të ketë 1 miliard Tech-Coin. 500 milionë prej tyre janë ekskluzivisht në dispozicion të përdoruesve të USI-TECH. Ashtu si BTC-Package, ju mund të bleni Token-Packages në zyrën e pasme, si pjesë e ICO (ICO = fillestare Coin Ofrimi).

Kur të shitet Token-Packages, partnerët filialë marrin kompensimin e përqindjes standarde në mbi 12 nivele

mëso më shumë ....Ne ofrojmë këtë faqe këtu falas me lidhjen tuaj rekomandim!
Regjistrohu tani

USI-TECH + BTC-Mining-Packages BTC 2.0 - regjistrimi dhe regjistrimi: Merita si partner referrer / partner / affiliate / shpërndarjes përmes MLM (multi-nivel marketing). Të rekomandojë dhe të fitojnë të holla nga një plan të shkëlqyer të marketingut, planin e kompensimit. Ne ju ofrojmë një website falas / faqe ulje / website.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,